Tony Moly Живильна маска для сухого і пошкодженого волосся

Tony Moly Живильна маска для сухого і пошкодженого волосся

Tony Moly Haeyo Mayo Hair Nutrition Pack

TonyMoly TonyMoly

ЦБ-00001350

TonyMoly

Наявність: Немає в наявності

345грн

Об'єм: 250 мл

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Час застосування: Універсальний

Призначення: Відновлення

Тип волосся: Пошкоджене

Tony Moly Haeyo Mayo Hair Nutrition Pack Поживна маска для сухого і пошкодженого волосся

Якщо ви часто фарбуєте волосся, використовуєте стайлінгові засоби, то напевно не з чуток знаєте про те, що таке сухе, ламке і пошкоджене волосся. Повернути їм силу, красу і здоров'я допоможе спеціальна поживна маска від відомого корейського бренду Tony Moly!

Її активні компоненти здатні повернути до життя саме пошкоджене і мляве волосся. Маска чудово зволожує і живить, відновлює структуру волосся, сприяє зникненню посічених кінчиків і запобігає ламкість. Засіб подарує вашій шевелюрі надзвичайну силу і блиск, волосся стане більш пружними і блискучим, буде легше розчісуватись і укладатися. У складі немає синтетичних складових, а сама продукція не тестується на тваринах.

Спосіб застосування

Вимийте волосся, потім злегка підсушіть їх рушником. Нанесіть маску м'якими втираючими рухами по всій довжині волосся. Залиште на 3-5 хвилин, після чого змийте маску водою приємною для вас температури.

Склад

Water, Dimethicone, Stearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, C13-16 Isoparaffin, Cyclopentasiloxane, Isopropyl Alcohol, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Citric Acid, Alcohol, Butylene Glycol, Eggs Yolk Extract, Vinegar, Tris (Tetramethylhydroxypiperidinol) Citrate, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Caprylyl Glycol, CI 19140, CI 15985, Fragrance

Напиши відгук
Tony Moly Wonder ceramide mocchi water cream 300 ml

Tony Moly Wonder ceramide mocchi water cream 300 ml

Tony Moly Wonder ceramide mocchi water cream Зволожуючий крем для обличчя 300 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри