Moroccanoil Restorative Hair Mask  Відновлююча маска для волосся, 250 мл

Moroccanoil Restorative Hair Mask 250 ml

Moroccanoil Restorative Hair Mask 250 ml

Moroccanоil Moroccanоil

ЦБ-00006697

Moroccanоil

Наявність: Немає в наявності

1345грн

Об'єм: 250 мл

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Ізраїль

Час застосування: Універсальний

Призначення: Відновлення

Тип волосся: Пошкоджене

Moroccanoil Restorative Hair Mask Відновлююча маска для волосся 250 мл

Як би нам хотілося, щоб краса не вимагала жертв! Однак часто заради чудових локонів або яскравого кольору ми жертвуємо здоров'ям свого волосся. Результат - пошкоджені мляві локони, що рідшають з кожним миттям. «Що ж, не наводити красу?» - запитаєте ви. Ми відповімо: наводити, але при цьому обов'язково мати під рукою відновлюючу маску Moroccanoil.

Цей засіб оновлює навіть дуже пошкоджене волосся, після чого воно стає більш еластичним, гладким і живим. Своєю дивовижною ефективністю маска зобов'язана аргановій олії, яке підсилює вироблення кератину і колагену - складових шкіри і волосся. А такі його компоненти, як сквален, вітамін Е, Омега-6 і Омега-9 кислоти, перешкоджають втраті вологи, що так необхідна для пружності локонів. Крім того, масло Аргана відновлює ліпідний баланс шкіри голови, порушений через часте застосування фарб і окислювачів, а також неправильно підібраних шампунів.

Спосіб застосування

Рясно нанесіть маску на вологе чисте волосся і розподіліть його гребінцем. Потримайте маску на волоссі не більше ніж 10 хвилин і потім змийте. Засіб рекомендується до застосування не частіше 1 разу на тиждень, а після поліпшення стану волосся - ще рідше.

Напиши відгук
Moroccanoil Ceramic Brush 55 mm

Moroccanoil Ceramic Brush 55 mm

Moroccanoil Керамічна щітка кругла, 55 мм

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри