Ellips Маска для волосся "Розкішне сяйво" з маслом Алое Вера маска, 20 г

Ellips Маска для волосся "Розкішне сяйво" з маслом Алое Вера маска, 20 г

Ellips Vitamin Hair Mask Smooth & Shiny With Aloe Vera Oil

Ellips Ellips

ЦБ-00007508

Ellips

Наявність: Немає в наявності

75грн

Об'єм: 20 г

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Індонезія

Час застосування: Універсальний

Призначення: Відновлення

Тип волосся: Всі типи волосся

Ellips Vitamin Hair Mask Smooth & Shiny With Aloe Vera Oil Маска для волосся "Розкішне сяйво" з маслом Алое Вера

Використання масок - це один з найкращих способів швидко і ефективно досягти бажаного ефекту як для шкіри, так і для волосся. Адже прямий і тривалий вплив засобу дозволяє отримати максимум від входячих до складу компонентів. Тому Ellips Vitamin Hair Mask Smooth & Shiny With Aloe Vera Oil стане відмінним засобом для турботи про ламке, тьмяне і втративше силу волосся.

Маска з маслом алое вера інтенсивно насичує шкіру голови вітамінами А, С і Е, Про-вітамін В-5 і дозволяє зберігати необхідний рівень вологи. Впливаючи також на волосяні цибулини, маска стимулює зростання міцного і сильного волосся, робить його м'яким, слухняним і блискучим. При регулярному застосуванні маска дозволить вашим локонам набути привабливий вигляд і зробить більш стійкими до негативних впливів зовнішнього середовища.

Спосіб застосування

Після миття шампунем, розподілити маску на вологе волосся по всій довжині від коренів до кінчиків волосся. Залишити на 1-2 хвилини, після ретельно змити водою. Використовувати 1 раз в тиждень або за потребою.

Склад

Aqua, Cetearyl Alcohol, Dimethicone, Dimethiconol, Cetyl Esters, Amodimethicone, Cyclotetrasiloxane, Trideceth-12, Cetrimonium Chloride, Cyclopentasiloxane, Sodium Benzoate, Dimethyl Palmitamine, Steartrimonium Chloride, Isopropyl Alcohol, Potato Starch Modified, Fragrance, DMDM Hydantoin, Lactic Acid, Panthenol, Soybean (Glycine Soja) Oil, Aloe Barbadensis (Leaf) Extract, Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate, Ascorbyl Palmitate.

Напиши відгук
Ellips Hair Vitamin Вітаміни для волосся "Відновлення волосся" (50x1мл)

Ellips Hair Vitamin Вітаміни для волосся "Відновлення волосся" (50x1мл)

Ellips Hair Vitamin Hair Repair With Pro-Keratin Complex

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри