Ellips Маска для волосся "Терапія для волосся" з маслом жожоба, 20 г

Ellips Маска для волосся "Терапія для волосся" з маслом жожоба, 20 г

Ellips Vitamin Hair Mask Hair Treatment 

Ellips Ellips

ЦБ-00007510

Ellips

Наявність: Немає в наявності

75грн

Об'єм: 20 г

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Індонезія

Час застосування: Універсальний

Призначення: Відновлення

Тип волосся: Пошкоджене

Ellips Vitamin Hair Mask Hair Treatment Маска для волосся "Терапія для волосся" з маслом жожоба

Якщо ви хочете надати волоссю гладкість, силу і пружність - вибирайте Ellips Vitamin Hair Mask Hair Treatment! Глибоко зволожуюча і живильна маска призначена для догляду за пошкодженим, ламким і сухим волоссям. Завдяки ефективному впливу натуральних інгредієнтів активна формула засобу надає потужний відновлюючий ефект, наповнюючи пасма життєвою енергією.

Унікальна формула маски збагачена маслами жожоба і сої, які підтримують оптимальний гідробаланс шкіри голови і локонів, розгладжують посічені кінчики і зміцнюють пошкоджену структуру волосся, надаючи їм здоровий блиск і шовковистість. Д-пантенол захищає пасма від агресивного впливу ультрафіолетового проміння і впливу інших несприятливих зовнішніх факторів, інтенсивно пом'якшує і ущільнює волосся, роблячи його більш слухняним і об'ємним.

Спосіб застосування

Після миття шампунем, розподілити маску на вологе волосся по всій довжині від коренів до кінчиків волосся. Залишити на 1-2 хвилини, після ретельно змити водою. Використовувати 1 раз в тиждень або за потребою.

Склад

Aqua, Cetearyl Alcohol, Dimethicone, Dimethiconol, Cetyl Esters, Amodimethicone, Cyclotetrasiloxane, Trideceth-12, Cetrimonium Chloride, Cyclopentasiloxane, Sodium Benzoate, Dimethyl Palmitamine, Steartrimonium Chloride, Isopropyl Alcohol, Potato Starch Modified, Fragrance, Panthenol, DMDM Hydantoin, Lactic Acid, Tocopheryl Acetate, Soybean (Glycine Soja) Oil, Retinyl Palmitate, Ascorbyl P almitate, Simmondsia Chinensis Seed Oil.

Напиши відгук
Ellips Hair Vitamin Вітаміни для волосся "Відновлення волосся" (50x1мл)

Ellips Hair Vitamin Вітаміни для волосся "Відновлення волосся" (50x1мл)

Ellips Hair Vitamin Hair Repair With Pro-Keratin Complex

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри