Rituals Sport 24h anti-perspirant stick 75 ml Антипреспірант

Rituals Sport 24h anti-perspirant stick 75 ml Антипреспірант

Rituals Дезодорант-Антипреспірант  75 ml 

Rituals Rituals

ЦБ-00032683

Rituals

Наявність: Є в наявності

685грн

Об'єм: 75 мл

Бренд: Rituals

Класифікація: Міддл маркет

Країна виробник: Нідерланди

Rituals Sport 24h anti-perspirant stick 75 ml Дезодорант-Антипреспірант 

Незалежно від інтенсивності вашого дня або тренування, спортивний антиперспірант-стік забезпечує ефективний 24-годинний захист від поту та запаху тіла. Створена з використанням технології Power Recharge Technology, швидковисихаюча формула містить аромат, який допоможе вам відчути себе відпочившим, а також активоване вугілля для ефективного поглинання запаху. Колекція Sport створена за допомогою технології Power Recharge. З хрусткими та свіжими нотами цитрусових, бергамоту та перцевої м'яти, цей аромат створений для того, щоб ви відчували себе відпочившим.

Відчуйте свіжий деревний аромат, який допоможе відновити тіло, розум і душу, у зручному використанні дезодоранте-ролера. - 24-годинний захист - допомагає блокувати піт - не липкий, екстра сухий і проти білих слідів - відновлююча технологія Power Recharge - розроблено для активного способу життя - підходить для всіх типів шкіри

АКТИВОВАНЕ ВУГІЛЛЯ Деревне вугілля - це дрібний чорний порошок, який має чудові переваги для шкіри. Завдяки своїм жиропоглинаючим та детоксикуючим властивостям активоване вугілля, як відомо, допомагає покращити колір обличчя. В результаті шкіра стає чистою, свіжою, гладкою та еластичною. 

Напиши відгук
Rituals Advet Caledar 2D

Rituals Advet Caledar 2D

Rituals 2D Адвент календар 

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри