Catrice sun glow matt bronzing powder Пудра бронзуюча 035

Catrice sun glow matt bronzing powder Пудра бронзуюча 035

Catrice Sun Glow Matt Bronzing Powder 035

Catrice Catrice

ЦБ-00010904

Catrice

Наявність: Немає в наявності

185грн

Catrice Sun Glow Matt Bronzing Powder 035

Легкий золотистий загар надає шкірі особливий вигляд, а образу - доглянутість і привабливість. Але сонце радує нас не цілий рік, а солярій має занадто багато протипоказань. Бронзуюча пудра може стати найкращою помічницею для створення образу .Високоякісне бронзуючий засіб від німецького бренду Catrice Sun Glow Matt Bronzing Powder дозволить вам миттєво придбати гарний бронзовий відтінок шкіри.

Компактний бронзатор в теракотово-коричневій гамі з матуючим ефектом рівномірно лягає на шкірі, не створюючи ефект маски. Натуральні відтінки пудри-бронзанторів підійдуть як для світлої так і для смаглявої шкіри. М'яка, кремова текстура легко наноситься за допомогою спеціального спонжа або пензлика. Засіб не містить мерехтливих частинок, тому акуратно матує шкіру, приховуючи дрібні недоліки. Бронзуюча пудру Catrice Sun Glow Matt Bronzing Powder можна використовувати також як рум'яна, виділяючи вилиці.

Спосіб застосування

Нанесіть пудру на чисту шкіру обличчя або поверх основи для макіяжу за допомогою круглої кисті або спонжа. Починайте наносити з центру чола, рухаючись вниз по вилицях до підборіддя. Пройдіть легенько по носі і щоках.

Напиши відгук
Catrice all matt пудра для обличчя матуюча 010

Catrice all matt пудра для обличчя матуюча 010

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри