Paese Selfglow bronzing Light Контурна палітра бронзатор 2в1

Paese Selfglow bronzing Light

Paese Selfglow bronzing Light Контурна палітра бронзатор 2в1

Paese Paese

ЦБ-00024004

Paese

Наявність: Є в наявності

485грн

Об'єм: 6 г

Колір: Light

Бренд: Paese

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Польща

Paese Selfglow bronzing Light Контурна палітра бронзатор 2в1

Пудра із серії SelfGlow складається з двох відтінків, укладених в одну пудреницю із дзеркалом під кришкою. Засіб допоможе м'яко змоделювати форму обличчя, а також надати йому ефекту привабливої засмаги прямо з приморського пляжу. Продукт створений на основі інноваційної ультралегкої формули, яка добре наноситься, не створює плям і не підкреслює текстуру шкіри. Додавання кокосової олії та олії з насіння чорної смородини дозволяє пудрі піклуватися про живлення шкіри, а також запобігає пересушуванню та виділенню сухих ділянок шкіри.

Колір light – для світлих тонів – тілесний з нотами персика та теплий золотистий коричневий з частинками;

Спосіб застосування: нанести засіб пензлем на верхню частину вилиць, направляючись до скронь і надбрівних дуг. Засіб можна наносити на тіло.

Склад: TALC, MICA, DIMETHICONE, ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, TITANIUM DIOXIDE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, LAUROYL LYSINE, TRIHYDROXYSTEARIN, RIBES NI GRUM SEED OIL, COCOS NUCIFERA OIL, PEG-8 BEESWAX, DECYL GLUCOSIDE, BARIUM SULFATE, MAGNESIUM STEARATE, AQUA, PHENOXYETHANOL , ETHYLHEXYLGLYCERIN, [+/-: CI 77492, CI 77491, CI 77499, CI 77891, CI 77861].

Напиши відгук
Paese 302W natural Теплий

Paese 302W natural Теплий

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри