Papa блокнот Я Лінивець і мені норм

PAPAdesign Блокнот "Я ленивец и мне норм"

PAPAdesign Блокнот 

PapaDesign PapaDesign

ЦБ-00014343

PapaDesign

Наявність: Немає в наявності

85грн

Об'єм: 21 х 15 см.

Колір: Червоний

Бренд: PAPAdesign

Країна виробник: Україна

PAPAdesign Блокнот "Я ленивец и мне норм"

Ох, у всіх бувають ці ледачі дні, коли весь час хочеться тільки спати і їсти, але навіть в такі часи не можна забувати про важливі справи. Понеділок , робота кипить, а ти під ковдрою валяєшся і переглядаєш всі сезони "Моєї прекрасної няні". Забув про зустріч? Пропустив свій запис до стоматолога? Манікюр виявляється не завтра, а сьогодні? Як добре, що у тебе є ми і наш блокнот, який все запам'ятає і про все нагадає. Навіть якщо ти суперленівий людина, є такі справи, які числяться під грифом "невідкладні". Камон, відривай свою голову від подушки, час робити щось дійсно потрібне.

Блокнот - це взагалі дуже потрібна річ. У нього ти можеш записувати всі заплановані справи, телефонні номери, а якщо тобі нудно, можеш розмалювати цей блокнот незвичайними скетчами. До речі, ось тобі крута ідея: створи свій комікс.

У кожного є друг-лінивець, який все любить відкладати в довгий ящик. Тоді йому терміново потрібен наш блокнот, щоб він не забував хоча б про ваші зустрічі. Ми відповідаємо, що цей подарунок йому неодмінно сподобається, тому радимо тобі не лінуватися, а натиснути на кнопку "купити".

Тобі здається, що бути лінивцем взагалі не айс? Та кинь! Іноді ти можеш дозволити собі провести день без важливих справ і турбот, а наш блокнот стане частиною твого розважальної програми в цей день. Записуй сюди всі свої думки і плани, не встаючи з ліжка.

Напиши відгук
Papadesign Бокал шкала оп'яніння 380 мл

Papadesign Бокал шкала оп'яніння 380 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри