Usolab Bio intensiv blemish balm ВВ

Usolab Bio intensiv blemish balm ВВ

Usolab BB-крем

Usolab Usolab

ЦБ-00032463

Usolab

Наявність: Є в наявності

1425грн

Об'єм: 50 мл

Колір: Бежевий

Бренд: USOLAB

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Південна Корея

Тип шкіри: Нормальна, Чутлива, Всі типи шкіри

Зволожуючий засіб для створення бездоганного образу. Цей універсальний продукт не тільки маскує будь-які недосконалості шкіри, але й забезпечує комплексний догляд протягом дня, забезпечуючи відчуття заспокоєння та комфорту.


Його універсальний відтінок із бежевим підтоном чудово адаптується до будь-якого тону шкіри, створюючи ефект природного макіяжу. Формула засобу не залишає відчуття липкості та одночасно надає шкірі вишуканий глянцевий фініш, візуально розгладжуючи мікрорельєф.

Засіб глибоко зволожує шкіру, запобігаючи втраті вологи, що є ключем до збереження її молодості та свіжості. Застосування допоможе зменшити видимість навіть глибоких зморшок та зробить дрібні практично непомітними.
У складі Usolab Bio Intensive Blemish Balm присутні заспокійливі компоненти, які ефективно знімають запалення та почервоніння, залишаючи шкіру гладкою та доглянутою. З його допомогою легко досягти ідеального тону та рівної текстури шкіри, а також маскування будь-яких недоліків без ефекту маски.
Продукт спеціально розроблений для покращення еластичності та пружності шкіри, покращуючи тургор та зміцнюючи захисний бар’єр. Він не забиває пори, дозволяючи шкірі дихати, і одночасно запобігає ознакам старіння, зберігаючи молодість і красу вашої шкіри.

Активні компоненти:
– Колаген 5% – покращує стан колагенових та еластинових волокон, зміцнює та не допускає обвисання. Вирівнює текстуру та знижує виразність зморшок та заломів.
– PDRN 3% – полінуклеотиди стимулюють синтез необхідних білків та активують процеси регенерації та репарації тканин, захищають шкіру від згубного впливу факторів зовнішнього середовища. Відновлюють пошкоджені ділянки ДНК і безпосередньо діють на фібробласти, які беруть участь у синтезі гіалуронової кислоти, колагену та еластину.
– 10 видів гіалуронової кислоти – зволожують поверхню шкіри та самі клітини, наповнюючи здоровим об’ємом. Запобігає зневодненню та сухості, пом’якшує та вирівнює шкірний покрив, забезпечує тривалий зволожувальний ефект та ревіталізацію.
– Екстракт центели азіатської – має зволожуючі, заспокійливі, антибактеріальні та антиоксидантні властивості. Прискорює процес загоєння ушкоджень і ран, усуває почервоніння та свербіння.
– Пептидний комплекс SEATIDE – активізує процеси само омолодження шкіри. Забезпечує виражений ліфтинг-ефект, розгладжує глибокі зморшки та розправляє складки. Підвищує пружність шкіри та її відновну здатність.

Спосіб застосування: Нанести по крапельці кошти на шкіру обличчя (чоло, щоки, підборіддя та ніс). Розподілити м’якими круговими рухами по всьому обличчю до отримання однорідного тонкого, рівного шару. Використовувати після основного догляду.

Напиши відгук
Usolab Bio Intensive K cream 200ml

Usolab Bio Intensive K cream 200ml

Usolab Крем з вітаміном К 200ml

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри