Essence База під тіні

Essence База під тіні

Essence I Love Colour Intensifying Eyeshadow Base

Essence Essence

ЦБ-00009260

Essence

Наявність: Немає в наявності

95грн

Класифікація: Мас маркет

Країна виробник: Німеччина

Вік: 18+

Зроблено в: Італія

Essence I Love Colour Intensifying Eyeshadow Base

Як відомо, запорукою бездоганного макіяжу очей є ідеальна основа. Створіть свій професійний макіяж в домашніх умовах разом з продуктом виробництва німецької компанії - бази під макіяж Еssence I Love Colour Intensifying Eyeshadow Base. Чудовий засіб приємно порадує відмінною якістю і легкої кремовою текстурою, яка дозволяє йому лягати на поверхню шкіри ідеально рівно, і допомагає макіяжу бути максимально стійким і насиченим. База відмінно розподіляється, не забивається в складочки повіка, не скачується і дарує відчуття комфорту.

Засіб знаходиться в стильному компактному футлярі круглої форми і наноситься за допомогою зручного аплікатора. База надійно «фіксує» тіні на повіці, дозволяючи їм ідеально «віддавати» колір після нанесення на шкіру, і посилюючи їх відтінок. Завдяки ніжно-рожевому кольору, база може використовуватися самостійно в якості коректора для додання повіку природного сяючого відтінку. База під тіні, безумовно, сподобається вам після першого ж застосування і стане незамінним косметичним засобом.

Спосіб застосування:

Базу під тіні обережними і швидкими рухами нанести на верхнє повіко, перед нанесенням тіней, і рівномірно розподіліть.

Склад:

Aqua (WATER), Cyclopentasiloxane, Cyclohexasiloxane, Glycerin, Isododecane, Cetyl Peg/Ppg-10/1 Dimethicone, Polymethylsilsesquioxane, Methyl Methacrylate Crosspolymer, Dimethiconol, Mica, Dimethicone Crosspolymer, Polyglyceryl-4 Isostearate, Sodium Chloride, Cera Alba (BEESWAX), Stearoyl Inulin, Ethylhexylglycerin, Trimethoxycaprylylsilane, Triethoxycaprylylsilane, Tin Oxide, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Phenoxyethanol, Ci 77491 (IRON Oxides), Ci 77492 (IRON Oxides), Ci 77499 (IRON Oxides), Ci 77891 (TITANIUM Dioxide).

Напиши відгук
Essence Cool Colagen 202

Essence Cool Colagen 202

Essence Cool Colagen Помада для збільшення губ 202

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри