Catrice Праймер-основа для тіней

Catrice Праймер-основа для тіней

Catrice Eye Foundation Waterproof Eyeshadow Primer, 010

Catrice Catrice

ЦБ-00010912

Catrice

Наявність: Немає в наявності

129грн

Об'єм: 8ml

Класифікація: Мас маркет

Країна виробник: Німеччина

Зроблено в: Польща

Catrice Eye Foundation Waterproof Eyeshadow Primer

Німецький бренд Catrice створює якісну vegan-продукцію для косметичних цілей. Мільйони дівчат світу захоплені не тільки ефективністю б'юті-засобів, а й концепцією бренду: косметика від Catrice не тестується на тваринах, а для її виготовлення використовуються високоякісні компоненти. Catrice Eye Foundation Waterproof Eyeshadow Primer - це мегастійка база для тіней, яка легко переносить спеку і водні випробування в басейні. Вона забезпечує надійний макіяж, за рахунок чого вашому образу абсолютно нічого не загрожує. Водостійкий праймер легко наноситься на повіки, готуючи шкіру до подальшого контакту з тінями будь-яких текстур: кремові, сухі, пресовані і розсипчасті. База від Catrice підсилює пігмент і гарантує більш щільне покриття.

Особливості водостійкого праймера для повік від Catrice:

- Зручний аплікатор.
- Компактна упаковка-туба.
- Водостійка і гіпоалергенна формула.
- Запобігає скочуванню і осипанню тіней.
- Представлений в двох відтінках: матовий бежевий і перлинно-рожевий.

Спосіб застосування:

Праймери продовжують стійкість тіней і інтенсифікують їх ефект. Візажисти використовують праймери на повіка для створення складних макіяжів, таких як очі кішки або графічні елементи замість тіней для повік. У цьому випадку стійкість також продовжується, а результати виглядають більш яскравими і залишаються на повіці довше.

Склад:

SODODECANE, TALC, CYCLOPENTASILOXANE, TRIHYDROXYSTEARIN, HYDROGENATED POLYISOBUTENE, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA BUTTER), TRIETHYLHEXANOIN, SORBITAN SESQUIOLEATE, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, PROPYLENE CARBONATE, CAPRYLYL GLYCOL, HEXYLENE GLYCOL, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, PHENOXYETHANOL, CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

Напиши відгук
Catrice all matt пудра для обличчя матуюча 010

Catrice all matt пудра для обличчя матуюча 010

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри