Moremo Recovery Balm 120 g

Moremo Recovery Balm 120 ml

Moremo Відновлюючий термозахисний бальзам 120 мл

Moremo Moremo

ЦБ-00020641

Moremo

Наявність: Є в наявності

849грн

Об'єм: 120 г

Бренд: Moremo

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Призначення: Додасть блиск, еластичність і об’єм вашому волоссю, зволожать і зроблять більш м'яким і слухняним, допоможуть позбутися посічених кінчиків

Moremo Recovery Balm Відновлюючий термозахисний бальзам 120 мл

Відновлюючий протеїновий термозахисний бальзам Moremo Recovery Balm В значно поліпшить стан вашого волосся вже після першого застосування, зробить його здоровими і сяючими, захистить від негативного високотемпературного впливу плойки для волосся, фена, волосся будуть не тільки виглядати краще, але і насправді з кожним разом ставати все більш здоровими, його легше буде розчісувати.

Підходить всім типам волосся, не вимагає змивання. Має легку текстуру і абсолютно не обтяжує волосся. Рекомендується використовувати перед агресивним зовнішнім впливом на волосся, щоб захистити його структуру.При нанесенні бальзам обволікає волосся захисними речовинами, оберігаючи їх від згубних зовнішніх впливів.

Натуральні елементи рослинного масла з листя камелії глибоко живлять і відновлюють пошкоджені ділянки волосся.А масло хурми насичує важливими вітамінними елементами.

Ключові інгредієнти:

Гідролізовані шовк, колаген і кератин додадуть блиск, еластичність  і  об’єм вашому волоссю, зволожать і зроблять більш м'яким і слухняним, допоможуть позбутися посічених кінчиків.

Гідролізовані кукурудзяний, соєвий і пшеничний протеїни нададуть доглядаючий ефект, зміцнять структуру волосся, зроблять його поверхню більш гладкою і блискучою.

Натуральні амінокислоти проникнуть глибоко в структуру волосся і братимуть участь в процесах відновлення, глибоко зволожуючи і збудують антиоксидантний захист, тобто будуть захищати волосся від пагубного впливу УФ-променів, тепла приладів для укладки  волосся, навколишнього середовища, окислювальних хімічних препаратів.

Пантенол - ефективно зволожить ваше волосся, зробить його більш щільними, сприятиме збереженню вологи, зменшить утворенню посічених кінчиків.

Молочний протеїн має властивість активно стимулювати відновлення, підвищуючи пружність і еластичність волосся, надає високий живильний і зволожуючий ефекти, створює захисну мікро-плівку на волоссі, захищаючи від вимивання пігменту.

Спосіб застосування:

Після миття рівномірно нанесіть невелику кількість на вологе волосся, а потім висушіть його.

Напиши відгук
Moremo Hair Essence Delightful Oil 70 ml

Moremo Hair Essence Delightful Oil 70 ml

Moremo Масляна есенція для волосся 70 ml

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри