Carmex Classic Lip Balm Medicated

Carmex Classic Lip Balm Medicated

Carmex Бальзам для губ класичний в банці

Carmex Carmex

ЦБ-00024148

Carmex

Наявність: Є в наявності

85грн

Об'єм: 7.5 g

Аромат: Класичний

Бренд: Carmex

Класифікація: Лікувальна

Країна виробник: США

Час застосування: Універсальний

Призначення: Зволоження та живлення

Carmex Classic Lip Balm Medicated  Бальзам для губ класичний в банці

Вести активний спосіб життя - це означає багато часу проводити на свіжому повітрі. Але вплив навколишнього середовища може мати і негативні наслідки. Шкіра губ дуже ніжна, саме тому вона особливо потребує максимального захисту. Зберегти здоровий і красивий вигляд шкіри губ допоможе бальзам «Швидка допомога для губ» від торгової марки Carmex . Цей перевірений косметичний засіб захистить делікатну дерму від згубного впливу вітру, сонця і холоду, підходить для догляду після укусів комах і отримання сонячних опіків.

Бальзам містить у своєму складі активні компоненти, які роблять його унікальним засобом із широким спектром дії. Ментол і камфора мають прекрасну знеболювальну і протизапальну властивість, покращують кровообіг, швидко заспокоюють, усуваючи неприємні симптоми у вигляді свербіння і печіння. Саліцилова кислота ретельно очищує епітелій від ороговілого шару клітин, дозволяючи шкірі дихати. Віск і олія какао глибоко зволожують і живлять шкіру губ, насичують живильними елементами, роблячи її м'якою і гладенькою.

Цей універсальний засіб чудово підходить для шкіри будь-якого типу.

Термін придатності продукту - не обмежений, можна сміливо використовувати поки не закінчиться бальзам  або не забрудниться

Спосіб застосування

Нанесіть необхідну кількість бальзаму на губи і рівномірно розподіліть.

Склад:

Active Ingredients: Camphor (1.7%), Menthol (0.7%), Phenol (0.4%)
Inactive Ingredients: Petrolatum, Lanolin, Cetyl Esters, Theobroma Cacao (cocoa) Seed Butter, Paraffin, Beeswax, Flavor, Salicylic Acid, Phenol.

Напиши відгук
Carmex NEW бальзам для губ "Персик і манго"

Carmex NEW бальзам для губ "Персик і манго"

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри