Cruelty free Elizavecca Маска зволожуюча з алое та колагеном

Elizavecca Маска зволожуюча з алое та колагеном

Elizavecca Face Care Milky Piggy Herb Soul Hydro Aqua Jella Pack

Elizavecca Elizavecca

ЦБ-00008087

Elizavecca

Наявність: Немає в наявності

315грн

Об'єм: 250 мл

Класифікація: Міддл маркет

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Всі типи

Час застосування: Універсальний

Призначення: Зволоження

Вік: 18+

Elizavecca Face Care Milky Piggy Herb Soul Hydro Aqua Jella Pack Маска зволожуюча з алое і колагеном

Час від часу наша шкіра потребує відновлення і насичення поживними речовинами. Саме тоді ми звертаємося за допомогою до зволожуючих масок, кремів і інших засобів, які здатні повернути нашу шкірному покриву життя і силу.

Face Care Milky Piggy Herb Soul Hydro Aqua Jella Pack корейського бренду Elizavecca, до складу якої входять натуральні зволожувачі, здатна запобігти проблемам, які призводять до сухості шкіри, втрати природного кольору обличчя. Зволожуюча маска з алое і колагеном зволожує шкіру, пом'якшує і заспокоює.

Після декількох застосувань ви помітите, що змінився колір обличчя. І відчуття здорового і відновленого шкірного покриву не змусить себе довго чекати. У складі даного косметичного засобу відсутні штучні доповнювачі. Виключно природа стане на захист вашого епідермісу.

Спосіб застосування

Можна використовувати як базу під макіяж, крем, лосьйон для тіла, есенцію для волосся, як крем після гоління, ессенцію для нігтів. Якщо остудити в холодильнику і нанести на ватні диски, можна використовувати як патчі під очі. Як маску можна наносити на чисту шкіру перед сном.

Склад

Aloe Barbadensis Leaf Extract , Alcohol, Glyceryl Polyacrylate, Dipropylene Glycol , Glycerin, Propylene Glycol, 1,2-Hexanediol , Polyglutamic Acid , Betaine, Sodium Hyaluronate, Hydrolyzed Collagen, Camellia Sinensis Leaf Extract , Chamomilla Recutita (Matricaria) Extract , Carica Papaya (Papaya) Leaf Extract , Opuntia Coccinellifera , Carbomer , PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Triethanolamine, Phenoxyethanol , Water, Fragrance, Disodium EDTA  

Напиши відгук
Elizavecca Крем для обличчя відбілюючий

Elizavecca Крем для обличчя відбілюючий

Elizavecca Milky Piggy Real White Time Milk Cream

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри