St.Moriz Colour correcting tanning mousse medium 200 ml

St.Moriz Colour correcting tanning mousse medium 200 ml

St.Moriz Colour correcting tanning mousse medium Автобронзат-мусс для світлої шкіри медіум 200 мл

St. Moriz St. Moriz

ЦБ-00023460

St. Moriz

Наявність: Є в наявності

640грн

Об'єм: 200 мл

Бренд: St.Moriz

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Великобританія

Тип шкіри: Для всіх типів шкіри

Час застосування: Універсальний

Призначення: Для автозасмаги, Зволоження

St.Moriz Colour correcting tanning mousse medium Автобронзат-мусс для світлої шкіри медіум 200 мл

Мус для корекції засмаги, на шкірі працює як праймер. У формулі використовуються оливковий (не зелений) відтінок для нейтралізації червоних тонів, та щоб додати теплоти світлій шкірі, створюючи більш природне бездоганне сяйво. Підходить для всіх відтінків шкіри, колір тримається цілий день, а потім змивається, відкриваючи стійку природну засмагу.

До складу додані гіалуронова кислота та пантенол, які забезпечують шкірі тривале зволоження, допомагають шкірі залишатися гладкою та шовковистою протягом тривалого часу. Засмага виглядає бездоганно протягом кількох днів. А ромашка усуває чутливість і почервоніння шкіри, створюючи більш природне бездоганне сяйво.

Спосіб застосування: для ідеального результату зробіть пілінг і поголіть шкіру не менше ніж за 24 години до процедури. Нанесіть на рукавицю і добре розтушуйте круговими рухами по тілу та обличчю. При нанесенні згинайте коліна та лікті, щоб уникнути плям. Зачекайте, поки ви повністю висохнете, перш ніж одягнутися. Під час прояву уникайте контакту з водою, потовиділення або нанесення на шкіру інших продуктів.

Склад: Aqua (Water), Dihydroxyacetone, Caprylyl/Capryl Glucoside, Propylene Glycol, Dimethyl Isosorbide, Phenoxyethanol, Polysorbate 20, Parfum (Fragrance), Sodium Metabisulfite, Ethylhexylglycerin, Panthenol, Biosaccharide Gum-1, Coumarin, Sodium Hyaluronate, CI 16035 (Red 40), CI 19140 (Yellow 5), CI 42090 (Blue 1).

Напиши відгук
St.Moriz Fast Tan Coconut Paradise 200ml

St.Moriz Fast Tan Coconut Paradise 200ml

St.Moriz Автобронзат-мус для експрес засмаги 200 мл 

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри