Bali Body Лосьйон для поступової засмаги 200 мл

Bali Body Лосьйон для поступової засмаги 200 мл

Bali Body Gradual Tan Everyday 200 ml

Bali Body Bali Body

ЦБ-00019981

Bali Body

Наявність: Немає в наявності

1350грн

Об'єм: 200 мл

Бренд: Bali Body

Класифікація: Органічна

Країна виробник: Австралія

Призначення: Бездоганний поступовий відтінок засмаги

Bali Body Gradual Tan Everyday Лосьйон для поступової засмаги 200 мл

Досягніть бездоганного відтінку засмаги за допомогою щоденної поступової автозасмаги від Bali Body. Багатозадачний зволожуючий лосьйон для тіла дозволить поступово надавати колір і створювати ваш ідеальний загар.

Збагачений заспокійливим кокосовим маслом, зміцнює екстрактом насіння кави і живильним маслом какао, завдяки якому ваша шкіра виглядає бездоганною і здоровою.

Масло солодкого мигдалю - є важливим засобом для щоденного догляду за шкірою. Багате зволожуючими властивостями, це рослинне масло буде розгладжувати і пом'якшувати шкіру, зменшуючи при цьому появу зморшок.
Кокосове масло - абсолютно натуральний зволожувач. Це масло багате жирними кислотами, які допомагають зберегти вологість шкіри, а також виглядати і відчувати її гладкою і шовковистою.
Масло виноградних кісточок - зволожує, приховує шрами, висвітлює темні кола, запобігає пошкодженню сонця і підтягує шкіру. Це чудо природи є невід'ємною частиною всього догляду за шкірою.

Спосіб застосування:

Використовуйте кожні 1-2 дня, щоб отримати поступовий загар. Чим частіше ви використовуєте його, тим темніше стає ваша шкіра.

Напиши відгук
Bali Body Hydrating Face Sunscreen SPF50+

Bali Body Hydrating Face Sunscreen SPF50+

Bali Body Зволожуючий сонцезахисний крем для обличчя SPF50+

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри