James read Сироватка автозагар для тіла

James read Сироватка автозасмага для тіла

James read gradual tan H2O tan drops body

James Read James Read

ЦБ-00017129

James Read

Наявність: Немає в наявності

2370грн

Об'єм: 45 мл

Бренд: James Read

Класифікація: Елітна

Країна виробник: Великобританія

Тип шкіри: Всі типи

Призначення: Сяйво, зволоження

James read gradual tan H2O tan drops body Сироватка автозасмага для тіла

Лауреат премії Glamour Best Of Beauty 2019 номінації "Кращі засоби для тіла".

Інтенсивне зволоження і легкий відтінок засмаги - то, що потрібно будь-якого типу шкіри в будь-якому віці. Краплі-концентрат для тіла H2O TAN DROPS чудово справляються з цими завданнями. Унікальна технологія Tantone надає шкірі природний відтінок засмаги, гіалуронова кислота, алое вера і рожева вода запобігають сухість і сприяють рівномірному нанесенню продукту, а натуральна карамель створює миттєвий ефект сяючої шкіри.

Прозора сироватка на водній основі поєднується з будь-яким продуктом для тіла: просто додайте 4-8 крапель в молочко, масло або сонцезахисний засіб і нанесіть на шкіру. Використовуйте краплі-концентрат 2-3 рази в тиждень, щоб ваша шкіра завжди сяяла здоров'ям. 
Як і інші засоби з лінійки Gradual Tan, краплі-концентрат дозволяють поступово посилювати засмагу з кожним застосуванням, щоб ви могли вибрати потрібну інтенсивність засмаги.

До складу входять гіалуронова кислота, алое вера і рожева вода додатково доглядаючи за шкірою і сприяють рівномірному нанесенню сироватки, забитих пор і сухості.Підходить для шкіри будь-якого тону. Ефект досягається за 6-8 годин.Без запаху автозасмаги.

Засіб застосування:

За 24 години до першого застосування ретельно обробіть шкіру відлущуючими засобом (рекомендуємо Superfood Exfoliator Face & Body).Скрабувати шкіру перед кожним застосуванням засобу не потрібно, але варто це робити регулярно - приблизно 1 раз в тиждень.

Нанесення:

Додайте кілька крапель засобу (1-4 краплі для легкого ефекту або 6-8 для більш темного засмаги) в порцію свого улюбленого крему, молочка, олії або сонцезахисного засобу. І змішайте все на своїй долоні.Ретельно мийте руки після нанесення.За 6-8 годин загар проявиться повністю.Наносите щодня до досягнення ідеального відтінку. Результат зберігається до 5 днів. Для збереження засмаги наносите приблизно 2-3 рази на тиждень.

Напиши відгук
James Read Освіжаючий спрей - автозасмага для обличчя

James Read Освіжаючий спрей - автозасмага для обличчя

James Read H2O Tan Mist Face 

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри