Medi-peel Крем для локального відновлення

Medi-Peel Крем для локального відновлення 15 мл

Medi-Peel Derma Maison Derma Laser Cream Highly Concentrated 15 ml

Medi Peel Medi Peel

ЦБ-00017393

Medi Peel

Наявність: Немає в наявності

685грн

Об'єм: 15 мл

Бренд: Medi - Peel

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Корея

Призначення: Ліфтинг ,зволоження ,заспокійливий ефект

Вік: 25+

Medi-Peel Derma Maison Derma Laser Cream Highly Concentrated Активний локальний крем 15 мл

Висококонцентрований крем для точкового (локального) застосування, містить пантенол і пептидний комплекс, який ефективно захищає шкіру і відновлює її від пошкоджень.

Крем можна використовувати на ділянки, які потребують більш інтенсивної регенерації і підвищенні пружності (носогубні, міжбрівна складки).

Пантенол (вітамін В5) - забезпечує швидке і глибоке зволоження шкіри, як поверхневі так і глибокі її шари, сприяє загоєнню ран і опіків, покращує кератінізацію клітин, зменшує свербіж і подразнення шкіри, відновлює шкіру після лазерних процедур, стимулює вироблення колагену в шкірі, розгладжує зморшки і сприяє загоєнню мікротріщини, робить шкіру пружною і еластичною, зволожує і живить зневоднену шкіру.

Palmitoyl pentapeptide-4 - стимулює синтез колагену, еластину і глікозаміноглікану, завдяки цьому відновлюється товщина шкірних покривів, яка зменшується з віком, що призводить до зморшок. Пептид відновлює шкірну матрицю, мабуть скорочує довжину і глибину зморшок.

Acetyl Hexapeptide-8 - (Ацетил гексапептид-8) - міорелаксант, дія заснована на розслабленні м'язів обличчя, що зменшує мімічні зморшки і уповільнює поява нових, сприяючи збереженню молодості шкіри.

Copper Tripeptide-1 (пептид міді) - Сигнальний пептид, відновлює функції пошкоджених фибропластов, запускає і підтримує синтез колагену, стимулює внутрикожное відновлення. Забезпечує розсмоктування і реорганізацію шкірних рубців. Активує дрімаючі стовбурові клітини. Володіє ретинол-подібним дією, антиоксидантну дію, знижує запальний потенціал і травматичність зовнішніх стресових впливів.

RH-олигопептид-1 - Діє на молекулярному і клітинному рівні і уповільнює процес старіння клітин шкіри. Збільшує кількість стовбурових клітин в шкірі, які перетворюються в нові клітини, підтримуючи природний стан шкіри, властивого молодому віку. Крем містить комплекс рослинних екстрактів, таких як центелла азіатська, куркума, екстракт листя дерева Німа, екстракт базиліка, морських водоростей (кораллина).

Спосіб застосування:

Нанесіть засіб на пошкоджену ділянку шкіри (точково або локально), рекомендується використовувати у вечірній час.

Напиши відгук
Medi - Peel Крем для повік зі стовбуровими клітинами і пептидами 40 г

Medi - Peel Крем для повік зі стовбуровими клітинами і пептидами 40 г

Medi - Peel Derma Maison 3X Eye Cream 40 g

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри