Medi-peel Крем-ліфтинг для шиї 100 мл

Medi - Peel Підтягаючий крем для шиї з пептидним комплексом

MEDI-PEEL Naite Thread Neck Cream

Medi Peel Medi Peel

ЦБ-00015306

Medi Peel

Наявність: Є в наявності

685грн

Об'єм: 100 мл

Бренд: Medi - Peel

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Корея

MEDI-PEEL Naite Thread Neck Cream Підтягаючий крем для шиї з пептидним комплексом

Підтягаючий крем для шиї з пептидним комплексом MEDI-PEEL Naite Thread Neck Cream надає яскраво виражене дію ліфтингу, розгладжує і зменшує глибину зморшок, допомагає боротися з шкірними заломами і кільцями Венери. Крем містить потужний пептидний комплекс спрямований на глибоке омолодження і зміцнення шкіри. Розгладжує і зменшує глибину зморшок, уповільнює старіння шкіри і дає ефект ліфтингу. Інтенсивно зволожує і утримує вологу в епідермісі, усуває сухість, робить шкіру м'якою і гладкою.

Пептиди активізують процес регенерації та оновлення клітин епідермісу, активізують обмін речовин і підвищують імунітет. Відновлюють структуру волокон колагену і еластину і стимулюють їх синтез. Впливають на м'язи обличчя, надаючи заспокійливий ефект, в результаті якого зморшки розгладжуються.

Основні діючі компоненти:

  • Гідролізований колаген - розгладжує і вирівнює шкіру, робить її пружною і еластичною, прибирає дрібні зморшки і освіжає. Заживляє рани і заспокійливу дію, утримує вологу в глибоких шарах шкіри. Надає регенеруючий ефект.
  • Масло солодкого мигдалю - має протимікробну і антиоксидантну дію, усуває лущення, сухість і роздратування. Сприяє розгладженню невеликих зморшок, вирівнювання мікрорельєфу шкіри, поліпшення тургору, посилення синтезу колагену.
Напиши відгук
Medi - Peel Крем для повік зі стовбуровими клітинами і пептидами 40 г

Medi - Peel Крем для повік зі стовбуровими клітинами і пептидами 40 г

Medi - Peel Derma Maison 3X Eye Cream 40 g

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри