JMsolution Маска альгінантна для зволоження та сяйва шкіри

JMsolution Маска альгінантна для зволоження та сяйва шкіри

JMsolution Glow Luminous Flower Home Esthetic Modeling Mask

JMsolution JMsolution

ЦБ-00013989

JMsolution

Наявність: Немає в наявності

185грн

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Всі типи

Час застосування: Універсальний

Призначення: Антивіковий

Вік: 30+

JMsolution Glow Luminous Flower Home Esthetic Modeling Mask Альгінатна маска c екстрактом троянди

JM Solution Glow Luminous Flower Home Esthetic Modeling Mask моделююча альгінатна маска для додавання шкірі сяйва і зволоження з екстрактом троянди, в якому міститься велика кількість поживних компонентів і в 17 разів більше вітаміну С, ніж у лимоні.

Геранова кислота, що міститься в трояндах, ніацинамід і вітамін В сприяють освітленню пігментації і пост акне і надають шкірі яскравість і здоровий вигляд.

Маска складається з двох частин:

Квітковий гель: заряджає енергією і живить суху і мляву шкіру, інтенсивно зволожує надає сяйво. Рожева вода і екстракт дамаської троянди сприяє підвищенню еластичності і пружності, підійде для будь-якого типу шкіри, володіє антикуперозною дією, пом'якшує, живить, сприяє поліпшенню мікроциркуляції, прискорює процес розсмоктування рубців і розтяжок, відбілює, заспокоює, ефективна при захворюваннях шкіри.

Екстракт квітів сакури прекрасно зволожує і живить шкіру, добре відбілює і бореться з пігментними плямами. Знімає подразнення і сприяє загоєнню пошкодженої шкіри. Звужує пори і нормалізує роботу сальних залоз. Екстракт календули забезпечує антибактеріальну та противірусну дію, прискорює загоєння ранок і мікропошкодження, зволожує шкіру, заспокоює подразнення.

Екстракт лаванди має виражені антибактеріальні властивості, заспокоює пдразнення, знімає запалення, заспокоює шкіру. Екстракт морінгі має антиоксидантні властивості, захищає шкіру від шкідливих факторів, прекрасно очищає шкіру.

Рожева пудра: очищає від забруднень і шкідливих речовин на шкірі, заспокоює, зволожує і надає шкірі яскравість і сяйво.

Гіалуронова кислота допомагає утримувати вологу в шкірі, підвищувати рівень її зволоженості і створювати прозору захисну плівку. Шкіра ущільнюється зсередини, розгладжується і набуває більш свіжий і молодий вигляд. Справжні пелюстки троянди відмінно зволожують шкіру і покращують процеси регенерації клітин, розгладжують мімічні зморшки, нормалізують вироблення шкірного сала і звужують пори, усувають алергічні реакції на шкірі.

Альгінатні маски ефективно допомагають вивести токсини, радіонукліди, солі важких металів, жирні кислоти і інші не менш шкідливі речовини з шкірних покривів.

Також альгінова кислота має бактерицидну і протизапальну дію і тому підходить для догляду за жирною або проблемною шкірою обличчя і допомагає усунути візуальні шкірні дефекти. Альгінатні маски підсилюють дію попередньо нанесених на шкіру доглядових косметичних засобів: емульсії, сироватки, крему і т.д. Застигла маска допомагає активним компонентам додаткових косметичних засобів проникати глибше в шкіру і значно збільшують ефект їх впливу.

Єдина умова: всі косметичні засоби, які наносяться перед маскою, повинні повністю вбратися в шкіру.

Спосіб застосування

Ретельно змішати в чашці гель і порошок. Рівномірно нанесіть маску на обличчя. Через 15-20 хвилин зніміть затверділу маску від низу до верху. Розподіліть залишки есенції масажними рухами.

Напиши відгук
JMsolution Niacin Pearl Coconut Pink Rose Mask

JMsolution Niacin Pearl Coconut Pink Rose Mask

JMsolution Niacin Pearl Coconut Oil Pink Rose Mask 

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри