Dr.Jart+ Маска альгінантна заспокійлива з алантоїном 2-ох ступнева

Dr.Jart+ Маска альгінантна заспокійлива з алантоїном 2-ох ступнева

Dr.Jart+ Cryo Rubber With Soothing Allantoin 

Dr.Jart+ Dr.Jart+

ЦБ-00015518

Dr.Jart+

Наявність: Немає в наявності

395грн

Об'єм: 44 г

Бренд: Dr.Jart+

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Призначення: Відновлення шкіри, зволоження шкіри, від запалень шкіри,заспокійлива дія

Dr.Jart+ Cryo Rubber With Soothing  Allantoin Заспокійлива альгінатна маска для обличчя 

Інтенсивно заспокійлива маска для чутливої ​​шкіри з охолоджуючим ефектом. Альгінатна маска для обличчя з алантоїном вже готова до вживання і не вимагає змішування, що дуже зручно у використанні. Створена для чутливої, пошкодженої і схильної до висипань шкіри.

Ефективна проти запалень, подразнень і почервоніння шкіри. Дуже добре підходить для зняття стресу після агресивного впливу на епітелій. Освіжає, дарує дискомфорт і усуває сухість шкіри.

Основні компоненти:

Антиоксидант алантоїн, на основі якого виготовлена ​​ампульне сироватка, володіє антивіковим ефектом. Скорочує кількість і глибину зморшок, ознаки старіння. Бореться зухвалого, лущенням, стягнуті.

Маска для обличчя відмінно вітамінізує клітини за рахунок вмісту в складі екстрактів капусти, базиліка, спаржі і листя алое.

Альгінат натрію, який є основою покриває маски, сприяє розгладжую епітелію. Також ця речовина знаходиться під ним сироватку, завдяки чому алантоїн проникає в глибокі тканини епітелію.

Спосіб застосування:

Після очищення і нанесення тонера, рівномірно нанесіть на обличчя вміст ампули. Потім нанесіть маску і залиште на 30-40 хвилин. Видаліть маску і ніжно помасажуйте обличчя до повного поглинання есенції.

Напиши відгук
Dr.Jart + Зволожуючий набір  7 шт

Dr.Jart + Зволожуючий набір 7 шт

Dr.Jart + Vital Hydra Solution Travel Kit

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри