Dr.Jart+ блакитна моделююча маска з рослинним колагеном

Dr.Jart+ Dermask Rubber Mask Moist Lover Моделююча альгінатна маска

Dr.Jart+ Dermask Rubber Mask Moist Lover

Dr.Jart+ Dr.Jart+

ЦБ-00013151

Dr.Jart+

Наявність: Немає в наявності

295грн

Об'єм: 43 г

Бренд: Dr.Jart+

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Всі типи

Призначення: Відновлення

Вік: 18+

Тип маски для обличчя: Альгінатна

Dr.Jart+ Dermask Rubber Mask Moist Lover Моделююча альгінатна маска

Моделююча альгінатна маска Dr.Jart+ Dermask Rubber Mask Moist Lover - ефективний професійний косметичний засіб для ліфтинг-догляду за шкірою обличчя в домашніх умовах. Завдяки застосуванню інноваційної технології при виготовленні б'юті-продукту під час нанесення маски не потрібно змішування інгредієнтів.

У комплекті знаходиться капсула з активним засобом і безпосередньо альгінат. До складу активного засобу входить рослинний колаген і гідролізована гіалуронова кислота для інтенсивного зволоження шкірного покриву і створення бар'єру, який перешкоджає обезводненню. Альгінат з морських водоростей допомагає шкірі максимально поглинути корисні речовини під час косметичної процедури. Маска Dermask Rubber Mask Moist Lover розгладжує зморшки, вирівнює рельєф, освітлює, нейтралізує почервоніння і запалення, дарує ідеальну гладкість і шовковистість.

Спосіб застосування

На попередньо очищену шкіру обличчя нанести активний засіб з пластикової упаковки. Накласти маску і залишити на 30-40 хв. Акуратно зняти маску і легко помасажувати, щоб зволожуючий засіб вбрався.

Напиши відгук
Dr.Jart + Зволожуючий набір  7 шт

Dr.Jart + Зволожуючий набір 7 шт

Dr.Jart + Vital Hydra Solution Travel Kit

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри