Hillary Альгінантна маска "Перезавантаження"

Hillary Альгінантна маска "Перезавантаження"

Hillary Mask

Hillary Hillary

ЦБ-00013410

Hillary

Наявність: Немає в наявності

99грн

Об'єм: 17 г

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Україна

Тип шкіри: Для всіх типів шкіри

Час застосування: Універсальний

Призначення: Відновлення

Вік: 18+

Тип маски для обличчя: Альгінатна

Hillary Mask Маска для обличчя альгінатна "Перезавантаження"

Насичені робочі дні, активний нічний відпочинок на вечірці, постійні стреси і негативна екологічна ситуація в місті - все це безпосередньо впливає на стан вашої шкіри. Не дивуйтеся, якщо після форс-мажорних ситуацій, в дзеркалі ви побачите тьмяний і нездоровий відтінок шкірного покриву, а також втрату його тонусу. Що ж робити в такій ситуації? Вихід є і це альгінатна маска для обличчя «Перезавантаження» від майстрів українського бренду Hillary! Засіб швидко і ефективно відновить колишню красу втомленою шкіри, даруючи їй неймовірне сяйво і бездоганно свіжий вигляд.

Особливості альгинатной маски для обличчя «Перезавантаження»:

- швидко застигає;
консистенція густої сметани при правильному приготуванні;
- легко наноситься на шкіру за допомогою шпателя;
- ідеально поєднується з іншими косметичними продуктами - сироватками, тоніком, лосьйонами;
- зручно знімається у вигляді пластичного зліпка;
- не приклеює вії, брови і волоски;
- підсилює вплив інших засобів для догляду.

Спосіб застосування

Підготуй альгінатну маску безпосередньо перед застосуванням. Візьми будь-яку суху неметалічну ємність, змішай в ній вміст з водою кімнатної температури в пропорції 1: 1. Ретельно перемішати все збивати рухом до однорідної маси, поки не отримаєш консистенцію густого і тягучого крему. Маску наносити на шкіру щільним шаром за допомогою шпателя. Протягом наступних 10-15 хвилин засіб стає схожим на гуму і трохи зменшується в об'ємі. Науковою мовою цей процес називається пластифікування. Альгінатна маска не вимагає змивання водою. Через 15-20 хвилин вона легко знімається у вигляді м'якого пластичного зліпка, що повторює контури обличчя або тіла. Зняти її потрібно одним рухом знизу від підборіддя вгору до чола. Волосся, вії і брови не приклеюються до маски, тому зняття буде легким. Якщо крем, сироватка або інший косметичний засіб не були нанесені під маску, ними можна скористатися після її застосування.

Beauty-хак: Перед нанесенням альгінатної маски шкірний покрив необхідно ретельно очистити. Для підвищення ефективності рекомендуємо нанести гіалуронову сироватку Hillary. Під впливом маски сироватка краще проникає в шкіру. Після того, як нанесений засіб проникне в дерму, необхідно нанести альгінатну маску. Альгінатні маски Hillary - це салонний догляд за шкірою обличчя, не виходячи з дому! Натуральні склади кожної з них допомагають зволожити шкіру, повернути колишній тонус, а також заспокоїти після різних подразнень.

Напиши відгук
Hillary Lip Scrub Цукровий скраб для губ "Полуниця м'ята"

Hillary Lip Scrub Цукровий скраб для губ "Полуниця м'ята"

Hillary Lip Scrub

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри