Dr.Jart+ Маска альгінантна з колагеном 2-ох ступнева

Dr.Jart+ Маска альгінантна з колагеном 2-ох ступнева

Dr.Jart+ Cryo Rubber With Firming Collagen 

Dr.Jart+ Dr.Jart+

ЦБ-00015516

Dr.Jart+

Наявність: Немає в наявності

395грн

Об'єм: 44 г

Бренд: Dr.Jart+

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Призначення: Відновлення, ліфтинг, зміцнення

Вік: 18+

Dr.Jart+ Cryo Rubber With Firming Collagen Альгінатна маска з колагеном

Підтягує моделює маска для пружності шкіри Dr.Jart+ Rubber Mask Firming Lover виконана в формі вже застиглої альгінатної маски, яку не потрібно змішувати, а досить просто помістити на обличчя.

Продукт миттєво перетворює шкіру, розгладжує заломи і дрібні зморшки, підтягує овал обличчя і підвищує еластичність тканин. Інтенсивно зволожує, усуває сухість і зневоднення шкіри, має легку омолоджуючу дію і дає ефект ліфтингу.

2-х крокова система застосування моделює маски:

1 крок. Висококонцентрована ампульне сироватка.

Продукт спрямований на глибоке зволоження шкіри і сприяє утриманню вологи в клітинах епідермісу, перешкоджає появі сухості і стягнутості, має легкий дією, що розгладжує і уповільнює процеси старіння.

Особливий ягідний комплекс з саліцилової кислотою попереджає поява перших вікових змін, зміцнює і підвищує пружність шкіри, а екстракт червоних водоростей допомагає утримати вологу в клітинах шкіри і повернути природне сяйво. Дає сильну антиоксидантну дію, підвищує еластичність шкіри і покращує колір обличчя.

2 крок. Моделююча альгінатна маска.

Маска дуже щільно прилягає до шкіри з точністю повторюючи контури особи.

Особлива текстура застиглої альгинатной маски ефективно замикає всі активні компоненти всередині шкіри, дозволяючи їм проникнути якомога глибше і краще засвоїтися, підвищує ефективність засобів і попереджає їх випаровування. При взаємодії з теплом шкіри маска дає легкий охолоджуючий ефект і заспокоює роздратування. Маска має яскраво підтягуючим дією і зміцнює контури особи.

Основні діючі компоненти:

Екстракт полуниці - регулює роботу сальних залоз, сприяє зменшенню пір, регенерує, є хорошим антиоксидантом, має протизапальну і антибактеріальну дію, протистоїть старінню шкіри, зволожує і пом'якшує.

Екстракт малини - підвищує еластичність шкіри, зволожує, розгладжує дрібні зморшки, покращує стан жирної шкіри, схильної до запалень.

Екстракт чорниці - має антиоксидантні, пом'якшуючими і омолоджують властивостями. Ніжно зволожує шкіру, знижує її чутливість, живить і освіжає. Володіє освітлюючим ефектом, вирівнює колір обличчя.

Комплекс морських водоростей - забезпечує захист шкіри від шкідливих зовнішніх агресивних впливів. Покращує синтез колагену, надає шкірі еластичність і тонус, зволожуючи і пом'якшуючи її.

Спосіб застосування:

1. Рясно нанесіть сироватку на очищену шкіру обличчя;
2. Достаньте маску з упаковки, видаліть захисну плівку і помістіть на обличчя, щільно придавлюючи. Слід спочатку нанести нижню частину маски, а після - верхню;
3. Через 30-40 хвилин видаліть маску і м'якими рухами дозвольте залишкам есенції поглинутись.Частину, що залишилася сироватку можна використовувати на шию та руки.

Напиши відгук
Dr.Jart + Зволожуючий набір  7 шт

Dr.Jart + Зволожуючий набір 7 шт

Dr.Jart + Vital Hydra Solution Travel Kit

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри