BlackTouch Alginate Mask Lifting Effect 100 ml

BlackTouch Alginate Mask Lifting Effect 100 ml

BlackTouch Альгінатна маска з колагеном для обличчя 100 мл

Brave Sale Brave Sale

ЦБ-00022577

Brave Sale

Наявність: Немає в наявності

199грн

Об'єм: 100 мл

Бренд: BlackTouch

Країна виробник: Україна

Призначення: Освітлює шкіру, вирівнює тон, ліфтинг дія, глибоко живлять твою шкіру

BlackTouch Alginate Mask Lifting Effect Альгінатна маска з колагеном для обличчя 100 мл

Знайомся — це твій новий smart-догляд від Blachtouch! Чому smart? Просто ця маска вміє дати твоїй шкірі стільки вологи, як жоден інший засіб. А ще її компоненти, немов майстерні шпигуни, долають закони фізики й проникають до найглибших шарів шкіри, “несучи” на собі ще й інші важливі компоненти. У випадку з цією маскою — колаген та еластин.

Зважаючи саме на такий склад, маска стане рятівною для зрілої шкіри. Але також радимо її використовувати кожній Blacktouch-girl, щоб дати своїй шкірі трішки підтримки в особливо складні періоди. Коли ти розумієш, що вона вже не може впоратись з щоденним окислювальним стресом, будь ласка, знайди для себе та своєї шкіри час й дістань smart-маску з альгінатом та колагеном. Пів години, й стратегічний запас дрібних молекул колагену вже доставлено до найглибших шарів дерми для цілодобової підтримки та захисту у найскладніших ситуаціях.

Основні активні компоненти цієї маски — колаген та еластин. Тому найвизначніша її дія — то:

  • ліфтинг — колаген тотально заповнює зморшки, еластин підтягує тканини, тому за умови постійного використання можна досягти рівня ліфтингу від інвазивних процедур;
  • ще альгінати надзвичайно глибоко живлять твою шкіру;
  • дають їй ресурси для відновлення — мінерали, вітаміни, жирні кислоти;
  • завдяки щільній текстурі, маска гарно відлущує відмерлі часточки;
  • допомагає впоратись з надлишковою жирністю;
  • висвітлює шкіру, вирівнює тон;
  • щоб ти розуміла рівень ефективності — після декількох використань ти можеш не побачити мілких зморшок, які вже вважала своїми постійними супутницями.

Спосіб застосування:

Так, алгоритм використання цієї маски дещо незвичний, але достатньо одного разу спробувати, щоб захотіти користуватись нею ледь не щодня. Отже:

  1. Вмий обличчя водою, або очисть шкіру гідрофільною олією Blacktouch.
  2. Змасти будь-якою олією брови, вії та губи, а якщо хочеш одразу отримати помітний ефект, нанеси на шкіру обличчя улюблену сироватку чи емульсію.
  3. Всип вміст пакетика до горнятка, додай трішки води кімнатної температури (це важливо!) й швидко та інтенсивно перемішай, аби утворилась густа маса.
  4. Так само швидко нанеси маску на шкіру обличчя товстим рівномірним шаром. Зауваж, що маска повинна повністю вкривати також очі та губи. Звісно, було б зручніше, аби з нанесенням маски тобі допомогла подруга, але якщо робиш це самостійно, спочатку вкрий маскою все обличчя та одне око. Потім ляж й використай залишки маски, щоб вкрити друге око.
  5. Впродовж всього процесу застигання ти маєш лежати — це теж важливо! Маска повністю застигне впродовж 2-3 хвилин, але ти маєш лежати принаймні 20 хвилин, аби шкіра могла взяти з неї максимум поживних речовин.
  6. Коли мине відведений час, зніми маску одним рухом, починаючи від підборіддя до чола. Обережно біля очей. Залишки маски, якщо вони є, змий водою.
  7. Очищену шкіру радимо додатково зволожити кремом.
Напиши відгук
BlackTouch Alginate Mask Calming With Green Tea 20 ml

BlackTouch Alginate Mask Calming With Green Tea 20 ml

BlackTouch Заспокійлива альгінатна маска для обличчя 20 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри