Dr.Jart+ моделююча очищуюча альгінантна маска

Dr.Jart+ Моделююча очищуюча альгінантна маска

Dr.Jart+ Dermask Rubber Mask Clear Lover

Dr.Jart+ Dr.Jart+

ЦБ-00013152

Dr.Jart+

1 Відгук(ів)

Наявність: Немає в наявності

295грн

Об'єм: 45 г

Бренд: Dr.Jart+

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Всі типи

Призначення: Відновлення, ліфтинг

Вік: 18+

Dr.Jart+ Dermask Rubber Mask Clear Lover Моделююча очищуюча альгінантна маска

Маска Rubber Mask Clear Lover - це прекрасний засіб для зволоження і глибокого очищення шкіри від забруднень. Унікальна формула альгінатної основи дозволяє активним речовинам проникати в глибокі шари епідермісу. Завдяки створенню парникового ефекту пори легко розкриваються, а клітини максимально насичуються вітамінним комплексом.

В основі знаходяться тільки натуральні інгредієнти:

  • Одним з яких є екстракт виноградних кісточок ,він відлущує омертвілі клітини, вирівнює рельєф шкіриі.
  • Каштан глибоко зволожує, насичує дерму вітамінами, зміцнює дрібні судини і покращує циркуляцію крові.
  • Манго видаляє жирний блиск, так як регулює вироблення сальних залоз, а також усуває відчуття сухості і стягнутості шкіри.
  • Хурма знімає запалення, почервоніння і подразнення, освітлює пігментацію і веснянки.
  • Масло макадамії дарує відчуття свіжості, а також бореться з набряками, темними колами під очима, захищає від негативного впливу зовнішніх факторів і зміцнює клітинну мембрану. Крім того, ця дія спрямована на боротьбу з проявами вікових змін, ніжно розгладжуючи мімічні зморшки біля очей, сприяє прискоренню регенерації, загоюючи мікротріщини.

Ця маска вважається повноцінним комплексним вирішенням основних проблем і є універсальною для всіх типів шкіри,так як молодим дівчатам від 18 років, так і жінкам за 30, які бажають виглядати свіжо в будь-якій ситуації.

Спосіб застосування:

Попередньо очистіть обличчя від косметики і вмивайтеся теплою водою. Коли шкіра буде сухою, дістаньте маску і нанесіть на обличчя на 30 хв. Залишки есенції нанесіть на шкіру обличчя кінчиками пальців.

Склад:

Water, Methylpropanediol, Chondrus Crispus Extract, Glycerin, 1,2-Hexanediol, Algin, Calcium Lactate, Butylene Glycol, Gelidium Cartilagineum Extract,Laminaria Japonica Extract, Enteromorpha Compressa Extract, Spirulina PlatensisExtract, Undaria Pinnatifida Extract, Dipotassium Glycyrrhizate, Panthenol,Allantoin, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Titanium Dioxide, Polymethylsilsesquioxane,Peat Water, Potassium Sorbate, Acacia Senegal Gum, Hydroxypropyl Methylcellulose,Silica, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Disodium EDTA, CeratoniaSiliqua Gum, Sucrose, Potassium Chloride, Xanthan Gum, Citric Acid, SodiumCitrate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.

Відгуки:

2020-11-16

Очищує на ура!!!

Забиті пори - моя вічна проблема(
Тому вирішила спробувати нашумівшу корейську маску від доктора джарта. Спочатку були двоякі враження, але на наступний день, коли мені казали компліменти подруги про мій стан шкіри, я одразу зрозуміла що її такою зробило. Після маски шкіра наче у дитини. Ну дуже подобається!!!

Напиши відгук
Dr.Jart + Зволожуючий набір  7 шт

Dr.Jart + Зволожуючий набір 7 шт

Dr.Jart + Vital Hydra Solution Travel Kit

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри