Dr.Jart+ Маска альгінантна з гіалуроновою кислотою 2-ох ступнева

Dr.Jart+ Cryo Rubber with Moisturizing Hyaluronic Acid

Dr.Jart+ Альгінатна маска для глибокого зволоження

Dr.Jart+ Dr.Jart+

ЦБ-00015517

Dr.Jart+

Наявність: Немає в наявності

395грн

Об'єм: 44 г

Бренд: Dr.Jart+

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Призначення: Відновлення, зволоження

Dr.Jart+ Cryo Rubber with Moisturizing Hyaluronic Acid Альгінатна маска для глибокого зволоження

Моделююча маска для глибокого зволоження Dr.Jart + Cryo Rubber with Moisturizing Hyaluronic Acid надає миттєвий ефект, прекрасно усуває сухість, стягнутість та лущення.

Двоступенева система включає в себе висококонцентровану гідро-есенцію і маску для зволоження шкіри. Має легку заспокійливу, охолоджуючу дію. Здатна зберегти молодість і красу шкіри.

Активні компоненти:

Гіалуронова кислота - проникає в глибокі шари шкіри і наповнює клітини необхідною вологою. Зміцнює шкірний покрив і покращує пружність шкіри, попереджаючи ранню появу зморшок. Поповнює нестачу вологи і усуває зневоднення шкіри.

Комплекс морських водоростей - забезпечує захист шкіри від шкідливих зовнішніх агресивних впливів. Покращує синтез колагену, надає шкірі еластичність і тонус, зволожуючи і пом'якшуючи її.

Масло жожоба - проникає глибоко в шкіру, зволожує і живить. Завдяки високій концентрації вітаміну Е є прекрасним антиоксидантом - регенерує, знімає запалення, нормалізує стан шкіри.

Масло макадамії - пом'якшує і інтенсивно живить шкіру, миттєво вбирається, легко розподіляючись по шкірі. Сприяє відновленню шкірних покривів, є антиоксидантом. Незамінний для сухої, збезводненої і зрілої шкіри. Лікує роздратування, знімає запалення.

Куркума - несе в собі сильну антиоксидантну дію, добре регенерує, очищає і сприяє вирівнюванню і омолодженню шкіри, вносить баланс в роботу сальних залоз, має живильну та пом'якшувальну дію, сприяє швидкому зняттю подразнення, заспокоює шкіру, має протизапальну дію.

Спосіб застосування:

1. Рясно нанесіть сироватку на очищену шкіру обличчя.
2. Вийміть маску з упаковки, видаліть захисну плівку і помістіть на обличчя, щільно придавлюючи. Слід спочатку нанести нижню частину маски, а після - верхню;
3. Через 30-40 хвилин видаліть маску і м'якими рухами дозвольте залишкам есенції вбратися.

Частину сироватки, що залишилася можна використовувати на шию, декольте, руки.

Комплектація: Моделююча маска - 40 g; Ампульная сироватка - 4 g.

Напиши відгук
Dr.Jart + Зволожуючий набір  7 шт

Dr.Jart + Зволожуючий набір 7 шт

Dr.Jart + Vital Hydra Solution Travel Kit

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри