Hillary Зволожуюча альгінатна маска

Hillary Зволожуюча альгінатна маска

Hillary Moisturizing Alginate Mask

Hillary Hillary

ЦБ-00015008

Hillary

Наявність: Немає в наявності

215грн

Об'єм: 100 г

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Україна

Тип шкіри: Для всіх типів шкіри

Час застосування: Універсальний

Призначення: Зволоження

Вік: 18+

Hillary Moisturizing Alginate Mask Альгінатна зволожуюча маска

Альгінатна зволожуюча маска HILLARY Moisturizing Alginate Mask: глибоко живить і зволожує зневоднену шкіру роблячи її пружною і гладенькою; підтягує шкіру, робить більш чітким овал обличчя; відбілює пігментні плями, веснянки і сліди постакне; надає шкірі здоровий відтінок.

Активні інгредієнти

Діатомова земля: дбайливо відлущує ороговілий епідерміс; глибоко очищає пори; вирівнює загальний рельєф шкіри; чудовий природний адсорбент.

Альгін: відновлює порушений ліпідний обмін; зв'язує токсини і важкі метали; сприяє усуненню набряків; пом'якшує і має бактерицидну дію.

Лимонна кислота: очищає шкіру; має антиоксидантні властивості; нормалізує вироблення шкірного сала; відбілює шкіру і освітлює пігментні плями; нормалізує Ph шкіри.

Спосіб застосування

Підготуйте альгінатну маску безпосередньо перед застосуванням. Візьміть будь-яку суху неметалічну ємність, змішайте в ній вміст з водою кімнатної температури в пропорції 1: 1. Важливо! Ретельно перемішайте все збиваючими рухами до однорідної маси, поки не отримаєте консистенцію густого і тягучого крему. 

Маску наносити на шкіру щільним шаром за допомогою шпателя. Протягом наступних 10-15 хвилин засіб стає схожим на гуму і трохи зменшується в об'ємі. Альгінатна маска не вимагає змивання водою. Через 15-20 хвилин вона легко знімається у вигляді м'якого пластичного зліпка, що повторює контури обличчя або тіла. Зняти її потрібно одним рухом знизу від підборіддя вгору до чола. Волосся, вії і брови не приклеюються до маски, тому зняття буде легким. Якщо крем, сироватка або інше косметичний засіб не були нанесені під маску, ними можна скористатися після її застосування.

Склад 

Діатомова земля, альгін, сульфат кальцію, тетрегідрофурфурол, трифосфат натрію, лимонна кислота.

Напиши відгук
Hillary Lip Scrub Цукровий скраб для губ "Полуниця м'ята"

Hillary Lip Scrub Цукровий скраб для губ "Полуниця м'ята"

Hillary Lip Scrub

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри