Hillary Маска мусс заспокійлива

Hillary Маска мусс заспокійлива

Hillary MOUSSE MASK Soothing

Hillary Hillary

ЦБ-00016308

Hillary

Наявність: Немає в наявності

185грн

Об'єм: 20 г

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Україна

Тип шкіри: Всі типи

Час застосування: Універсальний

Призначення: Живлення

Вік: 18+

Hillary MOUSSE MASK Soothing Мус-маска для обличчя заспокійлива

Завдяки ідеальній спорідненості з шкірою і легкій текстурі глибоко зволожує шкіру і надає потужний заспокійливий ефект. Являє собою порошок кольору морської хвилі зі свіжим ароматом лимона, мандарина і жасмину. Не містить парабенів.

Основні активні інгредієнти:

Полімаріни - активний інгредієнт, що отримується з великих червоних водоростей. Висока концентрація сульфатованих галактонів сприяє пом'якшенню і зволоженню шкіри.

Качауйо (Durvillea antarctica) - гігантські бурі водорості, багаті цукрами і альгіновою кислотою. Володіє ремінералізуючими, регенеруючими, захищаючими клітинами шкіри від передчасного старіння.

Масло обліпихи - обліпихи багата омега-7, незамінними жирними кислотами і вітаміном Е потужним антиоксидантом. Масло обліпихи сприяє зволоженню, регенерації та захисту шкіри від передчасного старіння.

Ефірна олія апельсина солодкого - додає масці заспокійливу дію і приємний аромат. 

Алое Вера - багаторічна рослина, відома своїми зволожуючими, заспокійливими властивостями. Багата амінокислотами, вітамінами і фосфоліпідами, що захищають клітини від передчасного старіння.

Спосіб застосування

У миску налити 80 мл води або Міста, всипати 2 г порошку, перемішати отриману суміш шпателем. Залишити на кілька секунд, щоб маска набухла і знайшла легку, повітряну текстуру. Нанести на обличчя, шию і зону декольте за допомогою кисті або пальців. Залишити на 15-20 хвилин. Потім прибрати маску з шкіри вологою тканиною.

Напиши відгук
Hillary Lip Scrub Цукровий скраб для губ "Полуниця м'ята"

Hillary Lip Scrub Цукровий скраб для губ "Полуниця м'ята"

Hillary Lip Scrub

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри