Всі товари бренду Moroccanоil

Кармен Таль стала справжньою рятівницею для мільйонів жінок у всьому світі, оскільки вона заснувала марку MaroccanOil, що займається виготовленням препаратів і аксесуарів для догляду за волоссям. Ідея створення власного бренду з'явилася у Кармен, коли вона почала подорожувати по Ізраїлю і помітила, що майже у всіх мешканок цієї країни чудова густа шевелюра.


Оскільки Кармен страждала від проблем з волоссям, вона вирішила розгадати секрет ізраїльтянок і відправилася в один з місцевих салонів краси. Результат, отриманий від професійного догляду, здивував жінку, її локони змінилися вже після першої лікувальної процедури, а секрет такої високої ефективності був дуже простим - перукар використовував арганове масло.


Вдалий похід в ізраїльську перукарню став поштовхом для відкриття марки MaroccanOil, яка зараз шанована багатьма споживачами, охочими подарувати своєму волоссю силу, здоров'я і блиск на довгі роки.


Вся лінія засобів MaroccanOil заснована на дорогоцінному аргановому маслу, яке дарує локонам красу і здоров'я. Вже після першого застосування косметики ви побачите позитивні зміни, волосся стане більш гладким, блискучим, слухняним, рівним і сильним, зникнуть мікротріщини і свербіж шкіри голови.


Крім дорогоцінного масла, для виробництва застосовуються натуральні рослинні екстракти, які допомагають транспортувати всі необхідні корисні речовини в найглибші шари клітин для поліпшення результатів. Ви отримаєте дбайливий і ефективний догляд з препаратами від революційної марки.


Продукція MaroccanOil чудово підходить для проведення специфічних професійних процедур і для домашнього догляду, вона містить в своєму складі виключно натуральні компоненти, тому ви можете без побоювань за здоров'я її застосовувати.


Живильні і зволожуючі речовини, які потрапляють у волосся і шкіру голови, миттєво відновлюють пошкоджені структури, виводять токсини, насичують клітини вологою і поживними речовинами, підвищують захисні функції. Ваші локони будуть сяяти красою і здоров'ям, викликаючи захоплення у всіх навколишніх.

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри