Всі товари бренду Pyunkang yul

Якщо ви займаєтеся улюбленою справою, то вдалі рішення, які принесуть загальне визнання, можуть прийти самі собою. Саме така історія сталася з доктором Seo Hyo-seok - автором рецептур косметики Pyunkang Yul.


У 70-ті він приступив до роботи в клініці, що входить в число кращих в Сеулі. Близьке знайомство з пацієнтами дало розуміння їх особистих переживань - багато хто з них страждали від проблем зі шкірою і не могли підібрати правильну косметику. Лікар, який прагнув у всьому принести користь, довго думав про почуте, і прийшов до рішення про необхідність зайнятися виготовленням дерматологічних продуктів.


У сімдесяті з'явилося кілька продуктів цієї марки. Це були адаптовані для чутливої ​​шкіри препарати, націлені на очищення, усунення акне, заповнення дефіциту вологи, а також вони могли застосовуватися для лікування подразнень, лущення покриву. Завдяки гарній репутації клініки і лікаря, засоби купували добре, а в майбутньому високі відгуки і побажання шанувальників спонукали розвивати цей напрямок, не змінюючи спочатку встановлені на середньому рівні ціни препаратів.


Створення ефективних препаратів делікатного дії відкрило перший розділ історії успіху південнокорейського виробника. В подальшому медики і біологи працювали над розширенням пропозиції. Вони вивчали особливості східної терапії, а також досліджували потенціал лікувальних рослин. Все це визначило майбутні винаходи Pyunkang Yul - основу емульсій, кремів і сироваток складають чисті екстракти в поєднанні з перевіреними косметологічними комплексами, серед яких перші місце займають кераміди, пептиди і масла. 


×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри